OM OSS

Vi kan det mesta om målning

Vi är två killar, Dennis och Håkan. Dennis har jobbat som målare sen 2010, och Håkan har jobbat som målare sen 1991. Företaget startades 2015 och innehar F-skattsedel. Vi utför målning, sprutlackering och industrilackering. Vi har härdplastutbildning eftersom vi har all sorts målning som epoxy, polyuretan och syrehärdande produkter. Vi har givetvis även vattenfärger.

Vi kan måla allt som eternit, tegel, betong, puts, plåt, trä och bildelar – samt allt inomhus.
Vi har sprutbox så vi kan lackera expl. dörrar, kök och bildelar. Vi målar även yttertak, eternit, tegel, betong och plåt.

0
Anställda
0
Års samlad erfarenhet
0 +
Utförda målningsuppdrag

Underarbetet är A och O

När man målar är det oftast underarbetet som tar längst tid då detta utgör grunden för en kvalitativ målning. Ett dåligt utfört underarbete försämrar såväl hållbarheten som resultatet och därför ska man alltid vara noggrann med förberedelserna innan målning.

Ta hjälp av oss redan från början för ett snyggt resultat med en gång! Våra målare i Eslöv säkerställer att allt blir utfört på ett korrekt och högkvalitativt sätt.

Målare i Eslöv som du kan lita på

När du anlitar oss på R & W Sprutlack och Måleri AB kan du vara säker på att vi vet vad vi gör. Våra målare är certifierade yt- och rostskyddsmålare som varje dag arbetar med olika målningstekniker – allt från vanlig målning och sprutlackering till industrilackering och blästring. Med vår långa erfarenhet och breda kunskap inom målning kan vi erbjuda ett brett utbud av olika måleritjänster. Vi kan måla eternit, tegel, betong, snickerier, yttertak, plåt, bildelar… kort sagt, VI MÅLAR ALLT!

Ta hjälp av oss redan från början för ett snyggt resultat med en gång! Våra målare i Eslöv säkerställer att allt blir utfört på ett korrekt och högkvalitativt sätt.